Kısa dalga yayın

23.03.2009

Haydi gözünüz aydın!

Haydi gözünüz aydın! Cumhurbaşkanı da "Kürdistan" lafını kullanmış. Irak'ın kuzeyindeki yönetimi de Kürdistan bölgesel yönetimi olarak nitelendirmiş. Haberler öyle diyor.

Sarızeybek ekranlarda haykırdı : PKK terörünün tek amacı ve ortadan kalkmasının tek şartı  bağımsız bir Kürt devleti kurulmasıdır, diye. Aynı ASALA terör örgütünün Ermenistan'ın bağımsızlığıyla ortadan kalkması gibi.
Artık "kara mehdi" Obama geldiğinde mi, döndükten sonra mı bağımsızlığı ilan edilir bilemem! Belki de daha şartlar olgunlaşmamıştır da  akpnin yerel seçimler sonrası alacağı oy oranının yüzde 50ler üstünde çıkması/çıkarılması beklenmektedir kararların meşruiyetinin daha sağlam temele oturması açısından. Bakarsınız seçimler öncesi tsunami misali bir dalgayla son temizlik harekatı da yapılır!
Neticede bu apo denen terörist başı, teröristlikten AB baskıları sebebiyle çoktan siyasi önderliğe terfi ettirildi akpyle omuz omuza mücadeleyle.
Siz hala daha halkların kardeşliği, demokratik çözüm, Kürtçe sorunu diyin durun. Korkarım bugün barzani üstünden gerçekleşmeye başlayan "Kürdistan" sevdasının güney temelleri tamamlanmış sadece bir çatısının kondurulması kalmıştır. Bu kukla devletçiğin ilanından sonra sıra ülkemiz doğu anadolusunu kapsayan  kuzey hesaplarının masaya dökülmesine gelecektir. E artık onun önderliğine de genel afla salacakları apo köpeği getirilir.

güncelleme : 25.03.2009
Terörle mücadelede ortak hareket için 'tarihi bir fırsat' olduğunu ve bunun en iyi şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini isteyen Gül, ziyareti sırasında Kürt yönetimi için 'Kürdistan' ifadesini kullandığının hatırlatılması üzerine, bunun doğru olmadığını söyledi. Gül, "Ben aslında o söylediğiniz ifadeyi kullanmadım. Gerçek şu ki; Irak'ın bütünlüğüne en çok önem veren ülke Türkiye'dir. Irak'ın kuzeyinde yerel bir Kürt yönetimi vardır ve bunun da başbakanı vardır. Bunu söyledik" diye konuştu. **

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkçe kullan ey millet, dilinden utanma olma illet!

Türkçe yazım kuralarına riayet etmeniz, yazdıklarınızın daha anlaşılır olmasını sağlar.
Türkçe her yerde Türkçe'dir, kağıt üzerinde de internet sitelerinde de.
Türkçe yazım kurallarına bir göz atsam iyi olur diyorsanız bu bağlantıyı tıklayınız.